söndag 28 december 2014

En helt vanlig söndag...

Ja det kan man ju säga efter alla helger som nu har passerat rätt snabbt. Det är kallt idag ca 15 grader minus och det ska visst fortsätta till det blir mildare , på tisdag hörde jag säga av dem som vet.Vi får väl se!
Jag har tvättat idag igen och det gick bra det också. Nästa gång blir det mera stortvätt tänkte jag för då är jag lite mer ledig från jobbet. Jag jobbar i morgon och tisdag men sedan blir det lite semester till den sjunde januari.
I förmiddags fick jag besök av en vän som jag inte sett på flera veckor, hon bor ju här i byn men så kan det ju bli ibland. Det är ju vi som började brevväxla i början av sextiotalet och har hållit lite kontakt fram till nu.
Hela hennes familj bor också runt omkring här och de känns som mina släktingar också ibland.
Kanske det kan bero på att vi bytt sommarlovet hos varandra som små. Jag var hos henne en månad och hon en månad hos mig nere i Sala.

I helgen var vi ner på stan och kollade lite på rean, köpte inget , jo det blev två halsband jätte billigt på Gina Tricot eller hur det nu stavas.

Igår var Jenny och jag ner till Ö&B och Rusta men det blev inte så mycket köpt för min del då heller.

Jag hade inte kört bil på två veckor, så den behövde köras lite och bensinpriset är ju så lågt just nu så tankade fullt för en gång skull.

Ska sätta mig ner och gå igenom inköpslistan för Nyårs maten. Det blir tre rätters och vi gör var sin rätt. Jag fick turen att fixa efterrätten som blir något med glass. Återkommer till den senare. Josefin fick själva middagen och Jenny förrätten m.


Lite uppdateringar från mig nu på kvällskvisten, må så gott!2 kommentarer:

 1. Härligt med lite extra ledig under helgerna, maken är ledig som du.

  Ha en trevlig arbetsdag, trots att det är måndag ;-)
  Kram
  /Julia

  SvaraRadera
 2. Har varit kallt här också. En av mina termometrar visade på -17.9 grader när jag kom hem igår eftermiddag./ Så bensinpriset är LÅGT nu?/ Låter trevligt med uppdelningen av maten./ GOTT NYTT ÅR!/ Kram

  SvaraRadera