söndag 14 december 2014

Veckan so m gick...

I tisdags var jag och J på hyresgästföreningen och åt julgröt mm det var julsånger och lotterier också. Jag vann och valde ett inslaget fint paket med julpapper, och öppnade det då jag kom in och fann en tung söt tomte som servetthållare i keramik. Den borde ju ha kostat rätt mycket skulle jag tro men lotten kostade bara fem kronor.
J vann också och hon tog sådana där polka käppar som man kan äta eller hänga i julgranen.

I fredags så hade vår chef bjudit alla på Scandic Plaza och det var flera rätters buffe´ mat. Det var gott och mycket trevligt. Vi var tre förskolor som var där fast ganska liten uppslutning från vår förskola faktiskt, men vi andra hade kul.
Men först så firade vi Lucia på vår avdelning på eftermiddagen och gissa det var första gången som det var så mycket folk som kom. Allt gick så bra och alla var glada och nöjda med eftermiddagen. Vi bjöd på kaffe, glögg, pepparkakor och lussekatter som vi bakat med barnen.
På morgonen kom femmorna från skolan och lussade för oss, när det sjöng så snöade det, och det var stooooora flingor må ni tro. Vilken Luciastämning!

Idag är det ju tredje advent och verkligen fin väder, solen skiner, det känns som en härlig vinterdag  trots vår snöfattiga tid, endast ca 2 mm och lagom kyla. 
Men vi får nog snö i januari, den har ju kommit förr den månaden, fast då tycker man den ligger kvar för länge då man ju längtar till våren och värmen igen. Man är tydligen inte nöjd hur det än blir! 
Den 22:a december vänder det ju och det blir ljusare tider även om det kanske inte syns så mycket från början!

Ha nu en riktigt trevlig advent och G L Ö M  I N T E  S L Ä C K A  L J U S E N !!!!!!!!!!!!!!




                                              Google- lån!

2 kommentarer:

  1. Det verkar som o ni hade en rolig vecka :)
    Hoppas att nästa blir lika kul!

    Kram
    /Julia

    SvaraRadera
  2. Jo den här blir kul på fredag, då jag har en tomte med mig till jobbet.

    SvaraRadera