måndag 10 december 2012

Nobeldagen


Det ska firas, , hm ja inte ska jag sitta där "finklädd" och äta på dessa fina tallrikar inte ( fast det skulle vart kul.)  vi ska fara ner vid 18.00 tiden och äta julbord på Parkskolan . Det är Jennys klass som fixar det. Vi  var dit förra året också och gissa men det var såååååååå mycket gott. Man blev mätt./ och det är rätt billigt också.
Det ska visst vara något kul också lotterier bland annat. I fjol var det frågor som vi var tvungna att gå runt och läsa i hela skolan och sedan vinster, fina sådana. Luncher på deras restaurang bland annat

Det har faktiskt varit trevliga veckor med middag ute någonstans denna månad, det började i Hörnsjö med mat på EFS- gården och förra veckan var det julgröten mm här på kyrkans hus och nu detta i kväll. Nästa vecka har jag för mig det var jultallrik på församlingshemmet eller om det var veckan efter.
Behöver vi någon julmat tror ni? Det var länge sedan jag var på så här många grejer i samband till jul så det är bara roligt med lite ombyte av det vardagliga.

Temperaturen idag är endast 9 grader minus och det snöar inte, kan bli en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar