måndag 10 september 2012

Ruggigt väder......




Jag var ju på affären igår , oj vad mycket fin frukt de hade. Jag tyckte att dessa plommon såg så goda ut och bara 10 kr / korg.
Jag gillar all typ av frukt och dessa tider smakar det ju bara mer och mer.
Måste köpa mer plommon till helgen.
Det var ju inte bara frukten som var billig nu utan det är ju som sagt skördetider och de ger ju med sig att även de flesta rotsaker blir löjligt billiga.
Tänker laga till fläsklägg och rotmos i dagarna tror jag. fast nu i helgen skulle den äldre dottern fixa middagen så det lutar åt tre rätters.
Vi gör ju så att vi planerar tillsammans inköpen för helgen och sedan tar vi turer att fixa det.
Det är inget krav på två eller tre rätters middagar blir det så blir det.

Jag ska som jag skrev tidigare någonstans att fara nr som snabbast till stan i ett ärende sedan kanske ett stopp på Coop också.

Men innan jag far så ska jag städa uppp lite här hemma och diska upp, detblir ju roligare att komma hem då det är diskat och ser någotlunda ut så man slipper ta tag i det det första man gör.

Igår var det två killar som kom och sålde jultidningar och eftersom det var rätt förlag de såld från så köpte jag som vanligt den fina almanackan med underbara foton från hela Sverige. Den kostade 89 kr .

Det har regnat i natt och morgonen börjar med lite mörkare ute än vad man är van sedan ett par veckor tillbaka och dimma men inte så kyligt i alla fall rätt skönt ändå.
Skjutsade den yngre dottern till skolan sedan får hon gå hem.
Det är väl snart dags att ställa om klockorna också, i  slutet på oktober tror jag. Bilen ska ju skifta däck också snart.

Nej nu har jag surrat färdigt och måste väl göra någon nytta här också.

Kramizar på er alla !.




Vårens fina plommonträd / luktar så gott!

2 kommentarer:

  1. Plommon är gott och mina föräldrar lär nog få masor snart och blommorna tidigare är ju så vackra också./ Ett par gånger har någon/några sålt jultidningar hos mina föräldrar men vi är helt överens om att det är på tok för tidigt...

    SvaraRadera