fredag 6 januari 2012

Trettondagen!

Idag är det strålande sol med några minusgrader. Har varit ute i skogen med Madicken men man får se upp här på vägarna för det kan vara halkigt också. Har visserligen köpt broddar för ett par år sedan men de har jag fortfarande i handskfacket i bilen. En bra plats att ha dem eller hur? :)

Idag ska vi ju fara till kyrkan vid 15.00-tiden där är det mycket sång och musik.
Vi får lov att äta lite senare idag tror jag och dra nytta av vädret. Fast solen har vi ju egentligen sett mycket av häruppe om man räknar alla dagarna i höstas också.

Igår kväll tittade vi på Eva Rydbergs show på Fredrikshavns teatern. Den var som den alltid är varje år/ underhållande. Man får skratta mycket och det är ju en fördel här i livet eller vad tycker ni?

De säger att det är bra backar att åka slalom i nu,Solberg och Arnäs , men det är ju synd att det ska ta halva dagen att fara dit och sedan hem igen. Man hinner inte åka så mycket som man skulle vilja. Då skulle man ju övernatta i någon stuga men vad kostar det natten tro? Man ska nog vara ute i tid då.

2 kommentarer:

  1. "Ett gott skratt förlänger livet" sägs det ju. Ja, Eva Rydberg är verkligen för härlig. Tror jag såg henne för många år sedan. Fick en autograf också men tyvärr försvann mitt autografblock (hade ev. 2). Har sällan broddar på skorna men borde väl kanske.../ Äger inte några skidor längre!!!

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Tack för kommentar. Har svarat Dig där och skrivit några mail, bl.a. ett idag om just detta:

    "Som jag har talat om några gånger kan man bara rösta EN ENDA GÅNG FRÅN SAMMA DATOR OM DET INTE HÄNDER NÅGOT MED DATORN SÅ ATT IP-ADRESSEN ÄNDRAS!!!"

    SvaraRadera