lördag 31 december 2011

Gott Nytt År!

Ja då är det åter igen dags att ta farväl av det gångna året och hoppas det blir ett bra år det som kommer inom några timmar.
Jag tycker bara att det är fel att det fortfarande finns folk som slänger ut sina pengar på smällare och fyrverkerier en sådan här dag. De kan inte ha mycket känslor för alla våra djur som vi har runt omkring oss.
Vi fick en lapp i lådan igår att vi var välkomna upp till vändplan vid midnatt för att fira in det nya året och man kunde ta med sig egna fyrverkeripjäser mm. Det var hyresgästföreningen här som bjöd in alla till detta. Jag har av vissa skäl gått ur den föreningen sedan et par år.
Många av dem i styrelsen har också katter och hundar förresten och man kan ju fundera vad de tänker med en sådan här kväll! Inte är det på skotträdsla inte!

Vi ska faktiskt gå till kyrkan eller rättare sagt fara dit , det är klockan 16.00 och det är ju så att konfirmanderna måste välja två gudstjänster på lovet.
Efter åt så ska vi äta kokt tunga,grönsaker,potatis , kålrotslåda och köttbullar mm. Efterrätt blir det också Jennys hemmagjorda paracotta.
Vädret är okej, solen vill kika fram snart och minusgrader och snön som kom ligger kvar. Vad mer kan vi begära häruppe?

1 kommentar:

  1. Ja, tänk om folk gav bort pengarna dom smäller iväg idag till nåt nyttigt istället! Sitt lokala katt/djurhem till exempel? Det vore mycket bättre!!!
    Vi önskar er en riktigt trevligt nyårsafton och ett Gott Nytt År!

    Kram
    /Julia med familj

    SvaraRadera