söndag 12 juni 2011

Pingstdagen!


Jo det var ju faktiskt pingsthelgen detta,men eftersom den är sen i år så vet man varken ut eller i n när det kommer vissa traditionella helgdagar. Det är ju så mycket annat att hålla reda på nu tycker jag.
Man har ju en almanacka och det är ju meningen att skriva i den också, fast ibland tänker man äsch det där kommer man ju ihåg.....? Känner ni igen er?
Vi är väl inte någon firare av helgen heller, om det nu inte skulle vara någon konfirmation eller något annat i familjen förstås.

I alla fall så har vi varit till flygplatsen här i närheten , de firade 50 år sedan de startade Mycket folk var det och mycket att titta på. Flyguppvisning med bl.a försvaret, loopingar mm. Fallskärmshoppare, segelflyg med konster, och de som ville fick åka Ö-vik runt i ett plan. Det kostade rätt mycket för oss tre så det blev inget av med detta, vilket ju egentligen var synd. Det har´de varit kul att se staden från ovan.

Vi fikade,dvs lite korv och dricka samt glass

Vädret var varmt och skönt fast mer moln på himlen om man jämför mot gårdagen. Jag tror nog att det brakar lös i natt för det är så grått ute, och väldigt kvavt.
Det behövs regn också, så det är ju välkommet nattetid!!!!



1 kommentar:

  1. Pingst är ingen större helg för oss heller. Sedan annandagen har blivit arbetsdag är den egentligen bara en vanlig lördag - söndag.
    Kul med flyguppvisningen däremot!

    Ha en trevlig början på veckan!
    Kram

    SvaraRadera