torsdag 16 juni 2011

Rea/ Sale.....

Idag började dagen med lite mulet väder fast temperaturen var behaglig må ni tro. Vi var på stan hela dagen och kikade runt i en del affärer, det är ju stora sommarreor nu också. Det där med reklam för rea ,jag tycker att de kab gott och väl skriva REA i stället för att skylta på engelska SALE. Vi bor ju i Sverige och varför amerikanska alla ord här? Visst ser det kul ut med dessa ord och alla kan ju engelska eller de flesta i alla fall. Allt från USA ska hit,kolla alla hamburgerrestaurangerna till exempel. Jag väntar mig snart att BIG BOY också ska öppna här :)

Nog prat at om detta men ni får gärna komma med kommentarer om just detta,ni som läse r det här.
Vädret blev varmare under eftermiddagen och solen var uppe länge idag.
Vi var ner på Rusta också , och inhandlade en grill som jag gått och tittat på länge . Det var bara en liten en med kylbag till och den tar liten plats.













Det blev lite mer småsaker också, och sedan en snabbis in påTeamsportia för att se på deras sportväskor, som de skulle ha nersatt pris på. Det får bli lite senare med det köpet för nu är det sommarlov.

Nu ska vi snart ta och äta något lättare för i kväll , vi får se vad vi hittar på....

1 kommentar:

  1. Jo, visst bor vi i Sverige och alla KAN ju faktiskt inte engelska. Ser också att det bl.a. står Visitors och en del annat här också. Inte besökare alltså... En del filmer har ju sina engelska titlar också.

    SvaraRadera