fredag 6 juni 2014

Nationaldagen 2014...











Ett strålande vackert väder för denna dag,det är så varmt, uppåt en 25 grader. Det har varit lite festligheter nere i Dammparken här med sång och musik och kanske något tal också. Efteråt så fick man fika nere i Kyrkans Hus och äta en bakelse som ju hade samma namn som dagen.

Jag var inte på någon av tillställningarna, fast då jag ar ute med Madicken på förmiddagen så hördes ju musik från parken. Jag satte mig i solen nere på bryggan med hunden och solade lite.
Det blev lite handlande också på affären, och sedan tog vi bilen ner till havet en stund, det var folk som badade och några låg och solade.
Det blev någon timme eller två där nere. Det är ju egentligen gång avstånd ner dit fast lite lat kan man ju få bli en sådan här dag, eller hur?
Vi for sedan hem och lagade till något att äta och det blev carbonara på ett nytt intressant sätt. ( bacon,grädde och champinjoner.)

Balkongen blev dagens populära ställe idag också. Det är skönt att få vara ledig så här i ett par dagar och koppla ifån jobbet.

Trevlig fortsättning på kvällen vänner!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar