torsdag 31 oktober 2013

Halloween idag......Idag har det varit en fin dag, väderleksmässigt. Har promenerat med hunden så friskvård har jag ju fått tillräckligt av. Har ju inte gjort så mycket som är värt att skriva om egentligen, men har man ledigt denna vecka sååååå vad är det för sak?

Vi åt i alla fall upp den varmrökta rödingen till middag, med kokt potatis och någon sås av cremefraise, och hackad gurka och sallad. Mycket gott!
De hade röding billigt på affären och varmrökt dessutom.

Ska väl se om det kan bli något bakat i morgon, bullar och limpor.

Dagen till ära, Halloween, jag minns partyt vi hade i Michigan för flera herrans år sedan, det var kul och jag visst inte mycket om det firande då. Vi var ju utklädda till diverse figurer. Jag hade nästan nyss kommit dit då och hade väl inte så mycket att klä ut mig i, men jag använde fantasin och jag blev en snickare, med håret instoppat i en keps och blåkläder och något verktyg i fickan.
Vi höll till i Mrs Orr´s källare. Alla exchange students i det området var inbjudna med deras amerikanska brothers and sisters. Minns all den mat,fika och massor av godsaker som man kunde äta under kvällen lång. Orrs hade ett stort biljardbord i källaren också och jag tror det var det första bordet jag såg i mitt liv.Spelade aldrig på det.

Kul var det och minnen finns på fotona, där Philipin-killen satt utklädd till sjöstjärna, mycket tjusigt men ack vad varmt det skulle vara med den utstyrseln hela kvällen.
Fernando från Uruguay var "Hulken", alldeles grön åååååååå det var minnen det.

Man undrar ju vars alla är nu för tiden,och vad de sysslar med etc. Mitt stora hopp är att få återse George från Liberia, tror ni jag ska anmäla mig till "Spårlöst".

Har kontakt med en vän i Brazilien och hon och hennes man var hit och firade tjugo årig vänskap 1994 och nu till sommaren kommer de hit igen och då blir det att fira 40 år /trogen vänskap tillsammans med Je och studenten. Ska bli så kul så!

Mrs Orr, ja hon finns inte längre med oss men det var en släkting till mig och var områdes representatve för oss YFU:are.
Hon blev en bra bit över 90 år, och hon finns alltid i mina tankar nu.Nej nu får ni njuta av det som är kvar av denna kväll för nu säger jag Good night all of you!

2 kommentarer:

  1. Ha en fin början på november å trevlig helg :)

    Kram
    /Julia

    SvaraRadera
  2. I förrgår ringde det på dörren till mammas hus och där stod en granne och han hade med sig en bedårande söt flicka. Hon visade sig vara 4 år och släkt på något sätt med grannens fru. Vi hade tyvärr dåligt med godis men en liten chokladkaka hade jag själv köpt i stan så den fick hon. Hon såg ut som en liten ängel./ Idag skall mamma och jag på minnesgudstjänst i kyrkan här i H./ Trevlig helg./ Kram

    SvaraRadera