torsdag 23 maj 2013

Vecka 21....../ ärlighet varar längst!


........och en rolig sådan!

Ja då måste ni få höra vad jag råkade ut för i måndagsmorse då jag for på jobbet. Efter att jag parkerat bilen på arenan i stan så promenerade jag mot arken som jag alltid gör.
När jag skulle gå över den sista vägen innan jag var framme så tyckte jag det var ett herrans oväsen någonstans men kunde inte lokalisera ljudet. Tänkte ja ja de må så vara någonstans håller de på med något, och det blir tystare då jag kommer innanför dörren.
Pyttsan heller det lät som en hönsgård....... stoppade ner handen i fickan och tog fram telefonen .....och vet ni vad det ljudet kom ifrån? Nej hur skulle ni kunna veta det,det var alarmet som slog på ,klockan var 8.30! jag har kacklande höns som väckningssignal....


Tisdagen skulle jag fara på ICA här på samhället för att prata jobb med chefen. For tidigt från stan, men när jag kom dit så tänkte jag att det var bäst att gå ut på lagret först och sedan hämta en kundvagn för och handla maten i sedan.

När jag kom ut på lagret så talade någon om att han hade gått för dagen. Ok tänkte jag och gick ut för och hämta en vagn och sedan började jag ju plocka i det jag behövde.
Betalade och gick ut från affären mot bilen ställde in väskan och då fick jag höra två killar som stod bakom mig, vände mig om, för jag trodde de skulle fråga om vägen eller något liknande....... Då säger den ena killen vilka de var och sedan började han med att tala om att de hade sett mig gå in på lagret med en blå kasse med något underligt i,det putade liksom. Sedan hade jag gått ut och tagit en kundvagn och gått in igen.
De ville titta i väskan och de fick de ju efter det att jag tagit bort alla betalade varor.
Den andra killen utbrister meeeen hon har ju handväskan där i också.
Den första killen tog även på sig skyddshanskar....

Jag talade om för dem att jag skulle prata med chefen om ett jobb och jag är alldeles för ärlig och skulle aldrig stoppa på mig något,skulle få riktigt dåligt samvete efteråt. kändes ändå lite kymigt det hela.
De bad om ursäkt och önskade mig en fortsatt bra dag och sedan gick de.

Det är ju bra att de har vakter på matställen, för det händer nog rätt ofta att folk stoppar på sig något litet, men var sitter de någonstans för man ser dem inte inne i affären? de kanske ser genom spegellamporna i taket eller hur tro ni att det fungerar?

Träffade chefen klockan 07.00 igår istället.

Idag har vi haft ett stålande väder i alla fall och värmen fortsätter, hoppas det fortsätter ett tag till.


Sköt om er och ha en härlig kväll!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar