torsdag 16 maj 2013

Intervju igen..... :)

Har alldeles nyss kommit in från en lite längre promenix med hunden. Vädret blir nog rätt fint idag också, det är inte så kyligt som igår. Temperaturen ligger nu på plus 9 grader.

Det är fullt pådrag med att sopa gatorna just nu, fattas bara att det inte ska se snyggt ut för om en vecka ungefär så har vi ju "Husumdagen" här igen. Förra året var den för tidig och det var ett sju herrans oväder, och kallt. Fast planeringen där berodde nog på alla helger som ju kom för tidigt.

Nu kan vi i alla fall hoppas på värme och utslagna björkar mm.

Jo jag ska ju fara ner på fabriken och träffa en dam för en intervju som sagt för nu ska jag jobba, jobba och jobba! Har ju sökt en massa förskollärartjänster också plus lite annat så jag har ju bara att hoppas på någonting.
Har ju kursen nere i stan så nog gör jag ju någonting om dagarna/ ni får inte tro något annat! :)

Till Lunch idag och blir det den goda Morotsoppan som Je lagade till igår kväll, den var så len i smaken och konsistensen var bra, synd bara att tunnbrödet tog slut, men tänkte inte handla före tolv så det får gå ändå.



TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ DENNA TORSDAG!!!!!!!!!!!




3 kommentarer:

  1. Lycka till! Många skulle ju kunna GÖRA ALLT för att få ett jobb. Många varken kan eller får jobba hur gärna de än skulle vilja!!!

    SvaraRadera
  2. Lycka till med intervjun! Håller tummarna :)

    Kram
    /Julia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera