onsdag 27 mars 2013

Våren nalkas.....

Idag är jag i stan och jobbar igen. Vädret är egentligen för fint för att sitta inne och jobba men får väl ta igen det under den långa påskhelgen.
Har fikat med den äldre dottern på cafe´ Fyrkanten på Arken. Det blev en god dricka smultron och en smörgås med leverpastej, gurka och grovt gott bröd.
Idag hade de stängt lite olika instanser bland annat gymnasieskolorna, paradiset m.fl. ställen här i Ö-vik /för att det var en vattenläcka i en by. Vattnet måste kokas innan det dricks också.
Hoppas det fixar sig snabb nu, det är ju jobbigt om folket här omkring måste hämta vatten från någonstans eller koka upp det.
Husum drabbades inte som tur var, ligger för långt bort.

Idag ska vi nog äta grillat, kyckling var så länge sedan vi åt och potatissallad och grönsaker.Låter det inte gott så säg!

Må så gott!

1 kommentar:

  1. Både fikat och det med kyckling låter FANTASTISKT gott./ Hörde om vattenläckan i Ö-vik och undrade om Du blivit drabbad. Skönt att så inte var fallet./ Såg om en vattenläcka nära Hemköp här i stan och hört om en här i bostadsrättsföreningen också. Någon hällränna, tror jag. Men JAG har tack och lov inte drabbats av något just nu.

    SvaraRadera