lördag 5 januari 2013

Trettondagsafton!


Inte för att vi brukar firar den på något speciellt sätt mer än att vi äter något gott till middag. Det blir ugnstekt lax med äggnudelsallad med någon slags dressing. Det brukar ju vara den där komedin från Fredrikshamns teatern denna dag med Eva Rydberg och förr var ju Poppe med också.
Teatern är ju kul men jag tycker nog att den var bättre då han spelade med.

Idag har jag varit ute med Madicken, vi har ett mycket fint väder i dag också. Solen är ju uppe längre och längre nu, känns bra.

Ska försöka planera in några resor för i vår om det passar folket vi skulle hälsa på. Känner att vi borde fara ut någonstans i ett par dagar.
Kan ju bli Sala och Helsingfors, och under loven. Förresten vi har ju Stockholmsresan också då vi skulle fira 18 åringen.

Ha en bra helg, för det ska vi ha!  Julen är över och snart får vi se dessa i alla cafeterior! De är ju goda, fast de man bakar själv är ju så att de smakar mera!






1 kommentar:

  1. Har inte gjort något speciellt alls idag faktiskt, inte ätit "något extra" heller./ Revyn har visst varit på nyårsdagen någon gång också. Tror nog faktiskt att jag föredrar Eva Rydberg numera.

    SvaraRadera