måndag 31 december 2012

Julledigt!

 Jo jag har tagit ledigt från datorn nu över julen  för det är så mycket runt omkring som ju behöver fixas . Det kändes bra.
Vädret har ju inte varit  det bästa men på julafton snöade det ordentligt och höll så på även på juldagen ,annandagen var skaplig för då var vi ner på stan och lyssnade på Awa vann  och Benny som kom tvåa i Exfactor i höstas. Handlade just ingenting annars den dagen.

Nåväl på julaftonen  firades här hemma det var lugnt och skönt och vi åt av alla de läckerheter som man kan ha vid ett julbord och det vi hade bakat förstås. Godis hade vi också kokat själva i år annars är det ju så dyrt med karameller mm. Tittade på Tv också och lite julklappar hade vi.

Hund promenader blev det, trots vädret men har man djur så har man. Skönt med en nypa frisk luft .

Juldagen var vi också hemma och tog det lugnt. Ingen julotta eller midnattsmassa blev det. Det blev den stora äta rester dagen i alla fall. :)
Annandagen har ju just skrivit om , men då kan jag ju tala om att vi spelade bingo dagen innan julaftonen. Vann inget, men Jenny vann en ny lott, så vi får hoppas på mer tur i kväll, då det ju är nyårsafton.
 Jag tror faktiskt vi har fått se solen en liten, liten stund någon dag också, annars har det stormat som bara den och plogbilarna varit ute hela tiden för att få undan all snön.

Idag och igår har det varit milt ute och det har töat. Halt var det igår som bara den men idag är det lite bättre på vägarna. Har ju sandat mer nu.
Jag återkommar snart hit och berättar mer om våran ledighet.

Hoppas nu att det nya året ger mig lyckan att verkligen få ett stabilt jobb som kan ge någonting i kassan. inte bara vik. Inget ont om vik men då ska det vara ett långt sådant!

GOTT NYTT ÅR !





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar