onsdag 6 juli 2011

Värmen fortsätter!

Idag har jag fått tagit det lite lugnare ,men en demonstration hade jag och det var på en härlig plats, ute på landet en liten bit utanför Husum.
Jag sålde nästan en till. Men på det här stället kunde jag inte visa hur skurdelen fungerade för hon som bodde i huset hade för tillfället inget vatten,det hade blivit något tokigt med brunn etc.
ja det är besvärligt när sådant händer om man bor i ett hus. Hade det varit i en lägenhet har ju det funnits en hyresvärd att ringa.
Jag visade henne hur den fungerade genom att berätta . Allt gick ju relativt bra i alla fall. Hon ville ju ha grejerna men kunde inte riktigt bestämma sig och jag är ju rätt ny som säljare. Hon ville tänka ett par dagar sade hon och sedan höra av sig till mig.
I morgon ska jag till en i stan,som bor på en adress som jag aldrig hört talas om förr. Tittade efter här i datorn men fann inget så jag får nog gå på telefonbeskrivning av folket som bor där i stället. Jag hoppas att jag får sälja denna då. Känner på mig att det ska gå bra, för hon som jag var hos förut en gång skrev detta namnet på en lista och borde ju ha pratat sig varm om den suveräna maskinen.

1 kommentar:

  1. Vad bra när Du får sälja./ Här hade vi nog upp till +24 grader i alla fall igår och det är säkert +22 just nu och växlande molnighet. Härligt.

    SvaraRadera