onsdag 30 november 2011

Var det Berit?

Natten till igår var det ett väldans oväder ,det blåste och levde om precis hela tiden. Fortsatte en bit in opå onsdagen också. Man kan ju fundera om det var en släng av orkanen Berit de pratade om på nyheterna.
Hon lugnade då ner sig och vid 13.00 så sken solen och det såg ut som en fin höstdag i stället. Det är ju alltid kul att se den så här års. Någon snö har vi inte sett men det har ju regnat en hel del. Jag börjar ju nästan tro att de milda vintrarna gör sitt intrång här nu. Det har ju diskuterats mycket om det med på senare år.
Jag vill nog ha snö i alla fall och i fjol kom det ju j massor här också. Den mängdem som föll då är ju vad vi hade uppe i Lappland förresten.
I natt har det varit lite kallare igen det syntes på bilarna som inte haft en kupevärmare inkopplad
Jag var ut och stoppade in min i morse men det kändes inte kallt alls.
Det blir nog en bra dag idag.

Ska nog fortsätta med julbaket ,allt jäsbröd ska vara klart den här veckan hade jag tänkt och det är bara bullar kvar. Jag gör ju bara på en halvliter då det gäller bullar na och lussekatter. Limporna blir alltid på en liter. Det brukar räcka till oss.
Jag ska fixa chokladsockerkakan idag också.
Sedan är det bara lite kaksorter. Pepparkakorna får bli de köpta, och det är ju inget fel med det. Mina favoriter är Annas , Nyåkers och en sort till som jag inte kommer på i skrivandets stund. :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar